Cado Ezechiar, The Hollow King

Model/varenr.: GW91-49

Cado Ezechiar er en tragisk og frygtindgydende vandrer, der har mistet alt - og har overlevet mindet om den alder, der skabte ham. Ezechiar er en vampyr, der accepterede Soulblight-forbandelsen, da hans folk og kongerige faldt til kaos, og han rejser rundt i the Realm of Death og videre ud i verden for at få hævn. Han er the Hollow King, hjemsøgt af sjælene af dem, han svigtede, opslugt af en umættelig blodig sult og drevet af et brændende behov for at gøre bod. Cado er en mand med jernkontrol og skånselsløs retfærdighed, der altid balancerer sin dødelige moral mod en hævntørst, der vil genfarve verden i blod.

Dette plastiksæt i flere dele bygger Cado Ezerchiar, en hævngerrig vampyrvagabond og stjerne i Black Library-romanerne - herunder hans egen roman i fuld længde, The Hollow King. Cado er en skånselsløs adelsmand, der er ramt af Soulblight-forbandelsen, og han bærer et stort sværd, der er udstyret med gamle sølvruner, hvis imponerende størrelse opvejes af hans umenneskelige styrke. The Hollow King's flydende lokker og tidslidte kappe pisker i en ildevarslende vind, hvilket får ham til at skille sig ud fra mængden - uundgåeligt for en hævner med sådan et omdømme.

Dette sæt består af otte plastkomponenter og leveres med en Citadel 40mm Round Base. Denne miniature leveres umalet og kræver samling. Regler for brug af Cado Ezechiar i Warhammer Age of Sigmar kan downloades fra Warhammer Community-webstedet.

209,00 DKK
Lager: 2 stk tilbage på lager
Vægt: 0,049 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: