Vanguard: Seraphon

Model/varenr.: GW70-19

De reptilagtige Seraphon stræber utrætteligt efter at fremme the Great Plan of the Old Ones og genskabe sand orden og balance i riger, der er fordrejet af de mørke guder. Deres hære består af koldblodige saurier og voldsomme skælklædte bæster, der kæmper sammen som én potent kraft - en fusion af rovdyrsvold og esoterisk kosmisk kraft, som kun få kan modstå.

Hvis du ønsker at udøve ældgammel, koldblodig magt for at rense kaos fra the Mortal Realms, er denne boks den perfekte måde at starte en ny Seraphon-hær på - eller udvide en eksisterende samling - og sparer penge i forhold til at købe de samme sæt enkeltvis. En kohorte af brutale Saurus-krigere bevæbnet med spyd eller spidse køller udgør hovedparten af styrken sammen med en flok frygtindgydende Kroxigor. I spidsen for denne krybdyrskrig er en ærværdig Saurus Oldblood, som sidder på toppen af en stor Carnosaur. Det er en hel hær i en æske, så du er klar til at forfølge the Great Plan i Warhammer Age of Sigmar.

Dette sæt indeholder følgende plastikmodeller i flere dele:

  • 1x Saurus Oldblood på Carnosaur med 1x Saurus Oldblood til fods, som også kan bygges som et Skink Oracle på Troglodon med en Saurus Oldblood til fods, eller en Saurus Scar-Veteran på Carnosaur
  • 3x Kroxigor, som alternativt kan bygges som Kroxigor Warspawned
  • 10x Saurus Warriors

Alle modeller leveres med deres passende baser.

Disse miniaturer leveres umalede og kræver samling.

759,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,692 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: