Grundspil

Kingdom Rush: Elemental Uprising

Model/varenr.: LKYKGER01EN

Kingdom Rush: Elemental Uprising er et fuldt kooperativt, selvstændigt brætspil for 1 til 4 spillere, der tilbyder den ultimative tårnforsvarsoplevelse på bordet.

Spillerne indtager rollerne som asymmetriske helte, der forsvarer deres kongerige mod bølger af indkommende monsterhorder. Spillerne spiller med tårne for at angribe horder og bruger polyomino-brikker til at dække monstre, indtil alle monstre i en horde er dækket og ødelagt. Spillerne tjener krystaller og guld, som kan bruges til at købe nye tårne eller tårnmodifikationer til at forbedre og tilpasse deres eksisterende tårne.

Monstrene har en række særlige evner, som spillerne skal planlægge ud fra. De skal sende tårne rundt mellem hinanden og placere angrebene, så de kommer uden om magiske skjolde og monsterkræfter. Heltene vil også blive konfronteret med spilændrende begivenheder og elementære forstyrrelser som vulkaner og cykloner.

Spillet er scenariebaseret og kan spilles som individuelle scenarier, der kan spilles igen, eller som en støt udviklende kampagne, der fører frem til store bosskampe, helteudfordringer og meget mere.

Kingdom Rush tilbyder regler, der er nemme at lære, med et højt taktisk niveau for erfarne spillere. Når spillerne starter hvert scenarie, kan de vælge mellem en række sværhedsgrader eller endda tage de frygtede Iron Challenges, som kræver næsten perfekte strategier for at overvinde

Min. Antal Spillere: 1
Max. Antal Spillere: 4
Alder: 14+
Spilletid: 60-120 min, 30-60 min
Sprog: Engelsk
449,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 3,36 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: