Necromunda: Gang War 2

Model/varenr.: GW300-14

Bemærk: En kopi af Necromunda: Underhive boxed spil er påkrævet for at bruge dette tillæg.

  Reglerne med Necromunda: Underhive boxed spil dækker kampe mellem Houses Escher og Goliath - disse er ikke de eneste Huse, der viger for overherredømme af underhvaderne. Necromunda: Gang War 2 introducerer House Orlock; en industriel supermagt, en knyttede næve af gangers veludstyrede, veluddannede og forenet med det formål. Derudover introducerer bogen en række hyrede våben og regler for de farer, der findes i Badzone Delta-7 sæt brætplader (sælges separat).

  Indeholdt i 48-siders softback:

Ganges of House Orlock

  Dette afsnit indeholder historien om House Orlock - deres industrielle monopol, oprør for et årtusinde siden og den absolutte knusning, der fulgte - sammen med en detaljeret opdeling af deres plads i hierarkiet af Necromunda og de metoder, hvorpå de bøjede deres imponerende kraft . Den indeholder også fulde regler for at etablere en House Orlock-bandefighter, færdigheder, en udstyrsliste og en liste over typiske Orlock-navne for at give inspiration.

Hyrede Guns & Hangers-on

  Dette afsnit introducerer nye typer af krigere, der kan bruges i både kampagner og skirmish kampe, bredt defineret som Hired Guns - lejesoldater, der vil hjælpe en bande ud på kort sigt for løn) - og Hangers-on-betroede samarbejdspartnere i banden der tilbyder andre ydelser end kampe. Når de er knyttet til en bande, kan de gøre op for visse huller og mangler i færdigheder og udstyr. Regler for 6 forskellige krigere er inkluderet.

Underhive farer

  I dette afsnit finder du regler for Underhive Badzone Delta-7 brætplader (sælges separat). Der beskrives 15 forskellige farer med regler for Zone Mortalis-kampe og forslag til deres anvendelse i Sektormekanikerkampe.

Dramatis Personae

I bogen finder du baggrund og regler for 7 berygtede personer - Grendl Grendlsen, Yolanda Skorn, Eyros Slagmyst, Krotos Hark, Gor Halvhorn, Deserteren og Yar Umbra - der kan være allieret med eller rekrutteret af din bande, hvilket hus du kører.

Inkluderet også:

  - Underhive Armory: Dette indeholder regler for våben, rustning og wargear tilgængelig i Necromunda: Underhive og Gang War 1;
  - Færdigheder: indeholder alle de færdigheder, der er til rådighed for krigere, opdelt i skilletsæt til brugervenlighed
  - Reference: Et resumé af nøgleborde spillere er mest sandsynligt nødt til at henvise til under spillet sammen med Hired Gun-profiler.

174,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: