Vanguard: Maggotkin of Nurgle

Model/varenr.: GW70-01

Hvis der er én konstant i eksistens, er det forfald. Alle ting må bøje sig for entropien når dets tid kommer. Ingen af de ruinøse magter forstår dette bedre end Nurgle. Nurgle, som er mester i det rådne karneval, bærer tusind identiteter - men for sine tilbedere er han blot "Grandfather". Under summen af en million fluer marcherer hans evigt trofaste Maggotkin-hære for at sprede gift og pest og slukke håbet med rustne klinger og fæl trolddom.

Hvis du ønsker at hjælpe med at bringe bedstefar Nurgles gaver til de dødelige riger, er denne Vanguard-boks det perfekte sted at starte din Maggotkin-hær eller forøge din eksisterende hær af ildelugtende horder. Med en Hero og to Battleline-valg er dette en komplet hær i en æske, hvilket betyder, at du kan bringe en hær fra denne forbandede legion på bordet med blot disse miniaturer.

Dette sæt indeholder følgende plastiksæt:

  • 1x Spoilpox Scrivener
  • 10x Plaguebearers of Nurgle
  • 5x Putrid Blightkings
  • 2x Pusgoyle Blightlords (kan alternativt bygges som 1x Lord of Afflictions og 1x Pusgoyle Blightlord)

Ovenstående enheder leveres med 1x 40mm rund base, 10x 32mm runde baser, 5x 40mm flyvende baser og 2x 60mm runde baser. Disse miniaturer leveres umalet og kræver samling.

759,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,565 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: