Phobos Strike Team

Model/varenr.: GW103-01

Når der er behov for hemmelige operationer, går Primaris Space Marines i kamp iført Phobos-panser, en lettere variant af Mark X-panseret, der er designet til at være diskret og smidig. Bevæbnet med en række specialiserede våben bruger disse dødbringende grupper overraskelse og overvældende kraft til at afslutte en kamp lige så hurtigt, som den er begyndt - uanset om de udfører uafhængige missioner som et Phobos Strike Team eller sikrer vigtige mål på en større slagmark.

Med dette plastiksæt i flere dele kan du bygge 10 Space Marines i Phobos-panser, der er klar til at bruge chok og skræk-taktikker mod dine fjender. Disse miniaturefigurer kan bruges som Phobos Strike Team-agenter i Kill Team-spil eller i Warhammer 40.000-spil som enten Incursors eller Infiltrators. Dette utroligt alsidige sæt indeholder et massivt udvalg af våben, hoveder og tilbehør til at bygge specialister som Voxbreaker, Saboteur, Helix Adept og Marksman - samt to Haywire Mine tokens på deres egne baser.

Dette sæt består af 299 plastkomponenter og leveres med 10x Citadel 32mm Round Bases og 2x Citadel 25mm Round Bases. Disse miniaturer leveres umalet og kræver samling.

379,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,281 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: