Kill Team: Starter Set

Model/varenr.: GW102-84

Træd ind i en spændende verden med det ultimative sci-fi-skirmish-spil - Kill Team. Dette startsæt er fyldt med alt det, du har brug for til at tage dine første skridt i Kill Team, hvilket gør det ideelt til at dele det med en ven eller give det til en person, du gerne vil introducere til dit yndlingsspil. Hvis du ønsker at øge oplevelsen, kan du supplere dit sæt med noget terræn som det, der findes i Killzone: Octarius.

Den nye udgave af Warhammer 40.000 Kill Team er blevet redesignet fra bunden som den hidtil bedste skirmish-oplevelse, og Kill Team: Starter Set er det perfekte sted at starte din kampagne med hemmelige missioner. Dette episke bokssæt indeholder to komplette kill teams - Veteran Guardsmen fra Death Korps of Krieg og snedige Ork Kommandos - sammen med alle de regler og det tilbehør, du har brug for for at komme i gang med at spille.

I denne boks finder du:

  • 1x 96-siders mini Core Rules: Lær om det nye Kill Team med dette bind med klare, præcise regler for matched spil, åbent spil og narrative spillemissioner.
  • 1x 56 siders Recruit bog: Oplev baggrunden bag de kill teams, der er inkluderet i æsken, herunder regler for at sætte dem ind i Kill Team og et væld af missioner, der er designet til at lære dig de centrale principper i Kill Team, før et afsnit om næste skridt, der giver en nyttig guide til at bygge videre på og udvide din Kill Team-erfaring.
  • 22x Citadel Miniatures: To komplette kill teams af Veteran Guardsmen og Ork Kommandos udgør hjertet af war zone Octarius, hver med en bred vifte af tilpasningsmuligheder og alternative samlingsmuligheder. Ekstra detaljedele giver mulighed for en dyb personlig tilpasning af dit kill team, og mange modeller kan samles som flere forskellige slags operativer. Hvert hold leveres også med et komplet overførselsark med over 400 markeringer og emblemer, så du kan tilpasse dine modeller.
  • 6x Kill Team Barricades og 6 stykker Ork-terræn: Sceneri er en vigtig del af Kill Team, og det rustne Ork-skrot giver spillerne en hurtig måde at lære terrænreglerne på, mens barrikaderne er en integreret del af opsætningen af hver kamp.
  • 3x Combat Gauges: Den nye udgave af Kill Team bruger et forenklet målesystem til at skabe hurtige, dynamiske spil. Disse kampmålere er udstyret med det nye systems symboler og er perfekte til at sætte ind i smalle mellemrum mellem de forskellige agenter, når et almindeligt målebånd ville være for besværligt.
  • Yderligere tilbehør: Kom direkte i gang med spillet med en dobbeltsidet spillemåtte, et Kill Team-tokensark med 85 tokens og 10 terninger.

Disse miniaturer leveres umalet og kræver samling.

579,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 1,579 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: