Imperial Navy Breachers

Model/varenr.: GW103-07

Disse soldater er elitestyrkerne i Imperiets mange flådeaktiver, fra orbitalstationer til mægtige slagskibe - aggressive, stumpe værktøjer, der er instrueret grundigt i nærkampsteknikker. Disse grupper er veludrustede og erfarne i farlige bordingsaktioner og er klædt i fuldt lukket void-panser med mag-boots og rebreathers til operationer uden tyngdekraft og har adgang til specialiseret udstyr, der er designet til at bryde fjendens skjoldvægge.

Dette plastsæt i flere dele bygger en gruppe på 10 Imperial Navy Breachers ledsaget af to robotstøtter - den scannende C.A.T.-enhed og den eksplosive Gheistskull. Disse miniaturefigurer kan bruges som Imperial Navy Breacher-agenter i Kill Team eller bruges sammen med en hvilken som helst Imperium-hær i Warhammer 40.000. Disse hårdføre tropper er bevæbnet med boardingvåben med kort rækkevidde, herunder økse og kraftige shotguns. Sættet indeholder masser af udskiftelige hoveder og tilbehør til at tilpasse dit kill team, samt komponenter til at bygge specialister som den dygtige Void-jammer, den voluminøse Grenadier, den skjoldbærende Endurant og meget mere.

Dette sæt består af 153 plastkomponenter og leveres med 10x Citadel 25mm Round Bases og 2x Citadel 28,5mm Round Bases. Disse miniaturer leveres umalet og kræver samling.

Regler for brug af Imperial Navy Breachers i spil med Warhammer 40.000 er tilgængelige som en gratis download på Warhammer Communitys hjemmeside.

339,00 DKK
Lager: 2 stk tilbage på lager
Vægt: 0,17 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: