Ordo Xenos Lord Inquisitor Kyria Draxus

Model/varenr.: GW52-42

Kyria Draxus er en dristig Lord Inquisitor af Ordo Xenos, der har specialiseret sig i at jagte og udrydde Necron-truslen. Pragmatisk på grænsen til det umoralske, er hun længe blevet betragtet som en radikal af sine kolleger, skønt ingen kunne kalde selv hendes mest drastiske handlinger forhastede. Enhver handling og alle valg vejes logisk og omhyggeligt. Men når hun handler, er the Lord Inquisitor lige så nådeløs og ustoppelig som bevægelsen af ​​kontinentale plader.

Som en inkvisitor af Ordo Xenos er Kyria Draxus en perfekt tilføjelse til enhver imperial hær, der står overfor truslen om den fremmede trussel. Bevæbnet med en powerfist og et Aeldari shuriken-våben kaldet Dirgesinger, er Kyria Draxus godt udstyret til at dræbe necrons på næsten enhver afstand. Hun ledsages også af sin Wyvach-familiar, Shang, gennem hvilken hun kan kanalisere sine psykiske kræfter.

Kyria Draxus leveres som 10 plastkomponenter og leveres med en Citadel 32mm Round Base. Warhammer 40.000 datasheet til modellen er inkluderet i boksen.

205,00 DKK
Lager: 2 stk tilbage på lager
Vægt: 0,053 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: