Saboteur: The Lost Mines

Model/varenr.: SBDK1045

Dette er et brætspil inspireret af det berømte Saboteur-kortspil. Men selvom det bruger ideer fra det grundlæggende spil, udvidelsen og to-spiller spillet, er det også meget forskelligt.

I dette spil er spillerne opdelt i to klaner; hver klan indeholder loyale dværge, egoistiske dværge og en sabotør, der i hemmelighed arbejder for den modsatte klan. Spillere har deres egen brik, og dværgene skal bevæge sig over stierne for fysisk at nå de fire målkort, hvoraf den ene indeholder en sovende drage, som du ikke vil vække, så prøv at undgå den, hvis det er muligt. De målkort der ikke er en drage giver et forskelligt antal point afhængigt af det viste, men hemmelige, skattekort.

Sabotage udføres ikke mod en bestemt spiller, men direkte på brættet ved at spille blokerende sti-kort eller tilføje tokens. På denne måde påvirker sabotagen altid alle spillere, inklusive dig selv. I modsætning til Saboteur: The Duel behøver sti-kort, du spiller, ikke at være knyttet til dit eget startkort, hvilket giver mange flere sabotagemuligheder. Alligevel er ingen spiller nogensinde ude af spillet, hverken midlertidigt eller permanent.

Antal spillere: 3-9
I alderen: 10+
Spilletid: 30-60 minutter
Sprog: Engelsk

249,00 DKK
Lager: Ikke på lager
Vægt: 0,933 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer