Potion Explosion: 2nd Edition

Model/varenr.: LUMPTN101

I Potion Explosion™ er 2 til 4 spillere studerende, der deltager i den afsluttende eksamen i potions-klassen! De skal færdiggøre deres potions ved hjælp af de kugler, de samler, drikke dem for at frigøre deres magiske kraft og i sidste ende vinde prisen som årets studerende!

For at brygge dine potions skal du tage en ingredienskugle fra dispenseren hver tur, og få ingredienser af samme farve til at kollidere for at få dem til at eksplodere (og tage dem også)! Jo større eksplosionerne er, jo hurtigere brygger du dine potions! Hver Potion-opskrift kan kræve mellem 4 og 7 Ingredienser. De er repræsenteret af hullerne på selve Potion-fliserne.

Læg kugler af den rigtige farve på dine Potion-fliser: Når alle hullerne er fyldt med en kugle af den tilsvarende farve, er Potionen færdig. Hver Potion er et bestemt antal point værd, som afhænger af antallet af Ingredienser, der er nødvendige for at færdiggøre den, og styrken af den magiske kraft, den giver.

Når en spiller færdiggør 3 potions med samme kraft eller 5 potions med 5 forskellige kræfter, modtager han en færdighedstoket, som er 4 point værd. Når det nødvendige antal færdighedstegn er blevet tildelt, udløses spillets afslutning ... og spilleren med flest point er vinderen!

Antal spillere: 2-4
Alder: 8+
Spilletid: ca. 45 min.

399,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 1,885 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: