Grundspil

Catan Histories: Settlers of America – Trails to Rails

Model/varenr.: CN3203

Det 19. århundrede er kommet, og amerikanerne er på vej mod vest. Vogntog samles og tager af sted for at bosætte nye lande og bygge nye byer. Disse nye byer har brug for jernbanelinjer for at bringe nye mennesker og nødvendige varer ind. Nogle tager vestpå for eventyrets skyld, andre for at starte et nyt liv, og andre igen for at finde arbejde.

Kig mod vest for at gøre din lykke. Efterhånden som befolkningen vokser, vil ressourcerne svinde ind, og de smarte penge søger nye kilder og nye markeder. Finansier dine bosættere, når de tager vestpå for at bygge fremtidens byer. Forbind disse byer med jernbaneskinner af stål, og kør din jernbane for at forsyne byboerne med varer. Mod vest ligger lande at bosætte sig i og formuer at tjene!

Settlers of America: Trails to Rails bruger det velkendte Catan sekskantet gitter til at præsentere et kort over USA. Spillerne samler og handler ressourcer for at købe, flytte og bygge bosættelser, smede jernbaner og anskaffe lokomotiver. Jernbaner bruges til at distribuere varer til de indbyrdes forbundne byer. Efterhånden som der bosættes vestlige steder, udtømmes de gamle ressourcekilder. Tilføjelsen af guld øger dybden i spillet og øger mulighederne for spillerne.

Min. Antal Spillere: 3
Max. Antal Spillere: 4
Alder: 12+
Spilletid: 120+ min
Sprog: Engelsk
499,00 DKK
Lager: Ikke på lager
Vægt: 1,653 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: