Boarding Patrol: Chaos Daemons

Model/varenr.: GW71-97

Khornes dæmoniske håndlangere springer ud fra warpens vanvid for at korrumpere og slagte, og søger et værdigt bytte, som de kan slække deres uendelige vrede over. Et tomrumsfartøjs eller en ældgammel space hulk er ikke noget forsvar mod deres plyndringer - når Geller fields svigter, forvrænger og deformeres hele skrog ved Chaos' berøring. Blodgudens dæmoniske legioner river sig igennem til realrummet og lægger hele besætninger øde i deres grusomme søgen efter at drukne stjernerne i blod.

Boarding Patrol: Chaos Daemons giver dig en nærkampsfokuseret styrke af Khornate-dæmoner, der er perfekt egnet til at flå fjenderne i stykker i Warhammer 40.000 - især i de tætte og dødbringende Boarding Action-missioner, der er beskrevet i Arks of Omen-serien - og du sparer penge i forhold til at købe sættene enkeltvis.

Anført af den evigt sultne Karanak, The Hound of Vengeance - den fysiske manifestation af the Skull Throne's rasende had - løber to flokke på fem Flesh Hounds gennem snoede korridorer og følger deres ulykkelige byttes sjæle-scent. I deres kølvand følger 10 Bloodletters, Horne's fodfolk, drevet af frenetisk blodtørst og et uovertruffent dræberinstinkt, når de nedlægger fjender på tæt hold.

Dette sæt indeholder følgende:

  • 1x Karanak, The Hound of Vengeance
  • 10x Flesh Hounds
  • 10x Bloodletters

Denne æske kan bruges til at samle en række forskellige enheder - det anbefalede build til Boarding Action-spil er Karanak, to enheder med fem Flesh Hounds og en enhed med ti Bloodletters.

Alle modeller leveres med deres passende baser. Disse miniaturer leveres umalet og kræver samling.

Regler for at spille Boarding Action-spil i Warhammer 40.000 kan findes i Arks of Omen: Abaddon supplement. Yderligere regler for Chaos Daemons Boarding Patrols kan findes i Arks of Omen: Vashtorr.

719,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,444 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: