Citadel Skirmish Figure Case

Model/varenr.: GW60-37

Citadel figurkasser er den perfekte måde at transportere og beskytte dine Citadel-miniaturer på. Citadel Skirmish Figure Case indeholder et sæt af vores revolutionerende kanalskum og er specielt designet til at passe til næsten alle modeller, som vi laver, uanset form og størrelse, hurtigt og nemt uden at skulle skære og forme dem til.

Det er absurd hurtigt og nemt at pakke kufferten ind og ud; enhver model, uanset hvor spids den er, der placeres hvor som helst inden for kanalerne, vil være lige så godt beskyttet, som hvis du havde brugt utallige timer på at hakke den til en skræddersyet pasform. Du får mere tid til at koncentrere dig om spil, maling eller bare til at vise din miniaturesamling frem. Kanalskummet er en så effektiv udnyttelse af pladsen som muligt, så du kan opbevare flere modeller mere sikkert end nogen anden kuffert. Tag et kig på billederne eller se videoen i fanen til højre for at få en smagsprøve på, hvor livsændrende fremragende disse kufferter er - du vil ikke kunne regne ud, hvordan du har levet uden dem. Det er i orden. De mørke tider er forbi nu.

Vi ved, at du ønsker den bedste beskyttelse af dine miniaturer - skummet inde i kufferten er lidt større end selve kufferten og vil komprimere sig omkring figurerne, når den er lukket, hvilket sikrer et minimum af bevægelse for enhver miniature ... Den har også nylonlukninger, så hvis du skulle tabe den, vil lukkerne ikke gå i stykker. For at sikre robustheden af stresspunkterne løber et metalhængsel langs bagsiden, der styrker og tilføjer en betryggende tyngde ... Vi ved også, at pladsen kan være trang, når man skal opbevare modeller, så Skirmish- og Battle-kufferterne er designet til at kunne stables ovenpå hinanden for nem opbevaring.

Vi har lagt en masse arbejde og forskning i at gøre kufferten så behagelig som muligt at transportere, med ergonomisk designede håndtag for maksimalt greb - og låget låses op, hvilket betyder, at der ikke sker frygtelige ulykker, der knuser dine elskede miniaturer på spillebordet.

379,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,73 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: