Creed: Ashes of Cadia (Hardback)

Model/varenr.: GWBL3087

En Astra Militarum-roman

Ursula Creed, Lord Castellan for de legendariske Cadian-hære, vender tilbage til resterne af deres hjemverden på en mission af største vigtighed.

LÆS DEN, FORDI
Følg datteren af den legendariske kommandør Usarker Creed tilbage til gerningsstedet for en galaktisk forbrydelse, og se, hvordan hun håndterer sin fars arv og det pres, som navnet 'Creed' medfører.

HISTORIEN
Hvad vil det sige at være cadian efter faldet? Ursula Creed er kommet overens med tabet af sin hjemverden. I årtier har hun opbygget en glitrende karriere i Imperiets fjerneste afkroge, langt fra sin legendariske fars skygge. Men da der kommer uventede ordrer fra selveste The Avenging Son, Roboute Guilliman, indser den nye Lord Castellan, at fortiden måske ikke er klar til at give slip på hende.

Ursula bliver sendt til de ødelagte rester af Cadia for at finde Ursarkar E. Creeds sidste slagplaner, men planeten er et helvede fuld af dødbringende hemmeligheder. Hvilke rædsler gør krav på Cadias lig som deres domæne? Hvad blev der af de efterladte? Hvilke ordrer efterlod Creed til Cadia, da alt var tabt? Og det mest foruroligende af alt: Hvordan kan hun få succes, hvor hendes berømte far allerede har fejlet?

Denne bog er i hardback, og er skrevet af Jude Reid.

159,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,916 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer