Fluttering Souls

Model/varenr.: 487636

Fluttering Souls er et fængslende, smukt illustreret to-spiller kortspil baseret på den japanske legende om den hvide sommerfugl. Du vil konkurrere om at samle et kalejdoskop af sommerfugle i håb om at blive besøgt af den hvide sommerfugl; sjælen fra en person som var elsket, og mistet.

For mange år siden blev en købmands lærling ved navn Takahama håbløst forelsket i en kvinde ved navn Akiko. De blev forlovede, men på tragisk vis døde Akiko, før de kunne blive gift.
Takahama var fortvivlet. Han havde opbygget et liv og en succesrig karriere, men han orkede ikke at være væk fra sin kærlighed. Sådan var hans dedikation til Akiko, at han opgav sin butik og gav sit liv til vedligeholdelse af kirkegården, hvor hun blev begravet.
I 50 år besøgte Takahama Akikos grav hver dag med en enkelt ren hvid rose. En dag blev Takahama så syg, at han ikke kunne gå ud. I frygt for, at han skulle dø, kom hans søster og niece til at passe på ham. Mens han lå der, ude af stand til at bevæge sig, landede en sommerfugl af den reneste hvide blidt på hans pude. Irriteret forsøgte Takahama's niece at skubbe sommerfuglen, men den ville ikke afvige fra den døende mands pude.
Ved Takahamas sidste åndedræt forlod hans krop, fløj sommerfuglen til Akikos grav og forsvandt. Hvide sommerfugle menes at være de dødes sjæle som besøger den levende verden. Bekymret over, at Takahama ikke havde besøgt hendes grav den dag, kiggede Akiko forbi ham og gik ikke, før hans sjæl havde sluttet sig til hendes.

Fluttering Souls er et 2-spiller kortspil, som består af 3-5 runder. I hver runde skiftes spillerne til at samle sommerfugle for at optjene sejrspoint, enten i et sæt eller alene. Den spiller, der samler flest sejrspoint i slutningen af ​​en runde, tildeles et hvidt sommerfugletoken; et besøg fra en elsket person de har mistet. Den første spiller, der samler 3 hvide sommerfugletokens, er vinderen.

Indeholder:

  • 21 Sommerfugle Kort
  • 15 Layout Kort
  • 5 Sommerfugle Tokens
  • Regelbog

Antal spillere: 2
I alderen: 14+
Spilletid: 20 minutter
Sprog: Engelsk

89,00 DKK
Lager: Ikke på lager
Vægt: 0,156 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer