Crisis

Model/varenr.: LDR1814000

Axia - et land med en herlig fortid, en mest usikker nutid og en endnu mere uforudsigelig fremtid. Befolket af det, der er beskrevet som et inderligt og varmblodigt folk, er Axia i krise - økonomisk, socialt og politisk: den længste løbende recession i sin moderne historie, den højeste ulighed i år og et politisk system veltede om randen af ​​sammenbrud.

På flere måder kæmper Axia mod sig selv. Gamle opdelinger fra fortiden har givet plads til nye, og denne generation - sammen med de næste - har mest at tabe.

Vil du sammen med dine medindustriister gøre din del for at hjælpe Axia? Vil du ofre kortsigtet gevinst i nuet for en lysere fremtid? Kan du gøre det og overleve? Måske kan du og måske endda trives - og det vil du, hvis du ser mulighed, hvor andre kun ser krise!

CRISIS er et turnbaseret spil for 1-5 spillere, der påtager sig forretningsfolkens roller, der prøver at genopbygge deres forretninger og skabe værdi på et særligt udfordrende tidspunkt. Ved dygtigt at placere deres ledere i en position til at investere i virksomheder, handle ressourcer og navigere i det lokale bureaukrati og regler, kan de trives og blomstre i en tid, hvor andre kan kæmpe og tilbagegå.

Antal spillere: 1-5
I alderen: 14+
Spilletid: 45-120 minutter
Sprog: Engelsk

379,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 1,733 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer