Broken Realms: Keiser Ven Brecht – Ven Brecht's Black Watch

Model/varenr.: GW96-47

Den dystre Lord-Veritant Keizer Ven Brecht har samlet et elite gruppe af Stormcast skarpskytter for at jage mørkets trælle, som opererer i skyggen af ​​Sigmars frie byer. Kendt som the Black Watch, dette regiment bruger Gryph-hunde med skarp lugtesans til at jage kættere og forrædere ud af deres skjul, for så at ende jagten med en storm af lynpile. Vejledt af Ven Brecht's århundreder af bitter erfaring, er der ingen fjende, der kan undgå deres ubarmhjertige forfølgelse.

Forsvar Sigmar's rige med denne Warscroll Battalion! Dette sæt giver dig mulighed for at jage Sigmar's fjender på tværs af the Realms med en række forskellige tropper, ledt i kamp af en dristig Lord-Veritant. Kombiner dette sæt med de regler, som findes i Broken Realms: Morathi bogen, og du vil være i stand til at bruge Ven Brechts Black Watch warscroll bataljon - et regiment af jægere fra the Anvils of the Heldenhammer, der er i stand til at udmanøvrere fjenden - til din fordel! Dette sæt sparer dig også penge i forhold til at få indholdet separat.

Indeholder:

  • 10x Judicators, skytter som kan udstyres med skybolt bows eller bolstorm crossbows. Sættet inkluderer muligheder for 2x shockbolt bows, 2x thunderbolt crossbows og 2x Judicator-Primes
  • 8x Gryph-Hounds, hurtige jagtdyr, som tjener sammen med Stormcast Eternals
  • 3x Castigators, magiske armbrøst-skytter, der specialiserer sig i at jage Daemons og Nighthaunt
  • 1x Lord-Veritant, en specialiseret jæger af magikere

Dette sæt leveres i 249 plastkomponenter og leveres med 18x 40mm baser.

588,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,504 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer