Separatist Alliance Fleet Starter

Model/varenr.: FSWM35

Krig! Under kommando af den dystre Count Dooku har den separatistiske alliance trukket adskillige verdener ud i åbent oprør mod den galaktiske republik og spredt kaos og tyranni i grådighedens navn. Med sine magtfulde krigsskibe og store reserver af droidstyrker synes den separatistiske flåde en uovervindelig trussel mod fred og frihed i galaksen.

Denne flådestarter giver byggestenene til din egen separatist flåde, der starter med en Munificent-klasse Frigate miniature og Hardcell-klasse Transport miniaturer. Disse skibe suppleres af fire eskadriller af Droid Fighters i Vulture-klassen, der er klar til at sværme mod deres fjender. Ud over disse miniaturer giver seks skibskort dig magten til at vælge nøjagtigt de modeller, der udgør din flåde, og 20 opgraderingskort opfordrer dig til at finjustere hvert skib med ikoniske officerer, magtfulde våben og mere.

Uanset hvordan du beslutter dig for at udstyre din flåde, er Seperatist Alliance Fleet Starter et fremragende sted at begynde at opbygge din Star Wars: Armada-samling. Du finder alle de komponenter, der er nødvendige for at begynde at spille inden i dette sæt, inklusive ni angrebsterninger, 10 command dials, otte speed dials, 12 objektiv kort, seks forhindringstokens, en range ruler og et manøvreringsværktøj. Sammel din flåde og ødelæg fjenden!

Vi anbefaler Gamegenics sleeves/kort lommer til at beskytte dine kort, som du kan finde nedenfor. For at sleeve dette produkt skal du bruge op til:

  • 2 x Gray - Standard Card Game Sleeve, 66 x 91 mm

649,00 DKK
Lager: 2 stk tilbage på lager
Vægt: 1,025 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer