Lumineth Realm-lords Launch Set

Model/varenr.: GW87-06

Slagmarken lyser op, når Lumineth går i krig. Disse elegante aelves kommer fra Hysh, Lysets Rige, hvor lysende magi bølger i luften. I stand til at kanalisere arcane kraft gennem vidunderet af aetherquartz, er de hurtigere, mere behændige og mere magisk talentfulde end nogen af ​​deres utallige fjender. Ikke desto mindre ligger stolthed i skyggen af ​​denne dygtighed, og det har faktisk ført dem ned ad mørke stier.

Endelig er Lumineth Realm-lords ankommet - en fantastisk ny hær, der kombinerer det smukke fra aelves fortid med en helt ny æstetik. Hvis du har set frem til denne udgivelse, er dette Army Set den perfekte måde at sparke din hær i gang på - du får modeller, regler, terninger og tilbehør, der gør det nemt at komme i gang.

Oplev verden, historien og reglerne for din hær med den fulde og uforkortede Battletome: Lumineth Realm-lords. Denne udgave findes kun i dette sæt med et soft-touch cover, båndmarkør og forgyldte sidekanter. Tag til slagmarken med 16 splinternye Citadel-miniaturer, der er tilgængelige for første gang i dette sæt.

Denne boks indeholder disse modeller:

  • 1x The Light of Eltharion - en heroisk kommandør for dine styrker med en ny type miniature - hul, animeret rustning!
  • 10x Vanari Auralan Wardens - et fuldt tilpasbart sæt aelven infanteri bevæbnet med massive pikes, der skaber de perfekte objekt holdere og defensive tropper i din styrke
  • 5x Vanari Dawnriders - et fuldt tilpasseligt sæt aelven ryttere, der er i stand til at skære gennem fjendens infanteri med foragtelig lethed


Både Vanari Dawnriders og Auralan Wardens har alternative opbygningsmuligheder, inklusive hoveder, skjolde og unit champions, så du kan gøre modellerne til dine egne.

Dette sæt indeholder også en pakke med eksklusivt tilbehør til din hær, herunder:

  • En akryl combat gauge, perfekt til små målinger og med kunst af Teclis
  • 20 gule perle-effekt terninger med Runic Mandala fra Lumineth på 6'erne
  • En token board med en 9” rækkevidde lineal, 23 aetherquartz tokens og 9 generiske tokens, der er ideelle til sporing af kommandopunkter eller mål
  • En pakke med 36 referencekort, der indeholder hurtige referencetavler, artifacts of power og command traits, ideel til at holde styr på dine heltes evner

Dette sæt er strengt begrænset i mængde, hvilket betyder, at når det først er gået, er det væk - sikre dig, før det er for sent!

Dette sæt inkluderer 1 x 50 mm rund base, 5x 60 mm x 35 mm ovale baser og 10 x 32 mm runde baser. Derudover er en 16-siders konstruktionsvejledning til miniaturerne i dette sæt og en 16-siders Warhammer: Age of Sigmar Core regel pjece inkluderet.

1.078,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 1,641 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer