Challenge of the Wainriders - Adventure Pack

Model/varenr.: FMEC80

Fortsæt dine eventyr gennem Rhûn i Challenge of the Wainriders, den tredje Adventure Pack i Vengeance of Mordor-cyklussen!

Efterhånden som din rejse fører dig stadig tættere på Mordor, bliver du pludselig angrebet af en gruppe Easterling Wainriders. I deres varetægt har du intet andet valg end at acceptere en udfordring ud over alt andet, du har oplevet i dine eventyr gennem Middle-Earth: et vognløb, der bestemmer din skæbne! Kan du vinde over the Wainrider Champion og tjene din frihed?

I denne pakke på 60 kort finder du masser af spillerkort, der hjælper dig med at klare denne udfordring, inklusive den hvide troldmand Sarumans første optræden som en helt i dette kortspil og en ny kontrakt, der fuldstændigt omformer hvordan du bygger dine dæk.

Dette er ikke et selvstændigt spil. En kopi af Lord of the Rings LCG: Core Set og A Shadow in the East Deluxe Expansion kræves for at spille denne udvidelse.

Vi anbefaler Gamegenics sleeves/kort lommer til at beskytte dine kort, som du kan finde nedenfor. For at sleeve dette produkt skal du bruge op til:

  • 2 pakker Gray - Standard Card Game Sleeve, 66 x 91 mm

119,00 DKK
Lager: Ikke på lager
Vægt: 0,127 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer