Lincoln

Model/varenr.: LIN001

Lincoln er et hurtigt, let, to-spiller, kortdrevet strategi-wargame i amerikansk borgerkrig, der giver dig mulighed for at genkæmpe hele amerikansk borgerkrig på strategisk niveau på under to timer.

 
Spil spil bruger punkt-til-punkt bevægelse og areal kontrol, skjulte hær styrker og dæk af kort giver kommandoen valg og lykke; der er ingen terninger. Unionen og de konfødererede spillere har hver deres kortdæk, hvilket afspejler begge sideres relative styrker og svagheder. EU-spilleren skal gøre alt for at vinde spillet, når de har cyklet gennem Union-kortdækket for tredje gang, idet de har akkumuleret den krævede mængde sejrspoint ved at indfange konfødererede kontrollerede områder samt presse den konfødererede spiller med en naval blokade. Den konfødererede spiller skal holde fast og imødegå Nords sejrambitioner for at vinde!
 
Hver gang dækene cykles, tilføjer Union Player nogle bedre kvalitetskort og bliver stærkere, når spillet skrider frem, hvor som den konfødererede spiller tilføjer lavere kvalitetskort, bliver svagere. Den underliggende spilmekanisme er en af ​​"deck destruktion" snarere end den mere normale dækbygning.
 
Kort har flere anvendelsesmuligheder og kan genbruges, hvis de bruges på en måde, men i løbet af spillet skal du bestemme hvilke kort der vil blive aflivet permanent fra din dækcyklus, så du kan bygge enheder.
299,00 DKK
Lager: Ikke på lager
Vægt: 1,01 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer