Conflict of Heroes: Storms of Steel! 3rd Edition

Model/varenr.: 5012AYG

I Storms of Steel er du vidne til et af de største tankkamp i historien! Efter deres brændende nederlag i Stalingrad, samler tyskerne deres bedste tropper til et angreb mod den voksende sovjetiske modstand i Kursk. Sovjets netværk af mesterspioner har fået fat på de tyske planer, og er parate til at bekæmpe de bedste panzerkræfter tyskerne kan mønstre. Tysk Panzer- og anti-tanks havde indhentet de sovjetiske kampvogne, hvilket gjorde det muligt for tyskerne at ødelægge de fleste sovjetiske tanks fra stor afstand. Sovjet modvirkede denne fordel med masseproducere kampvogne, som blev kastet afsted mod tyskerne i et forsøg på at overvælde dem.

Storms of Steel! er den anden uafhængige titel i den bedst sælgende Conflict of Heroes-serie. Hvert spil i serien bruger det samme grundregelsystem, så det er let at gå videre fra det ene spil til det næste. Conflict of Heroes er et taktisk krigsspil med kampe i platoons, hvor hver counter repræsenterer en troppe af enten infanteri, en en gun med besætning eller et køretøj. Kampene præsenteres som skuddueller med forskellige mål. Under en ildkamp bruger spillerne deres hærs enheder i forsøget på at tilkæmpe sig disse mål, da de giver sejrspoint. Spilleren med flest i slutningen af ​​spillet vinder.

Reglerne for Storms of Steel er de samme som for Awakening the Bear, men de to spil har meget forskelligt gameflow. I Awakening the Bear måtte tyskerne flanke og komme tæt på sovjetiske tanks, hvis de skulle have nogen chance for at trænge igennem den tunge T-34-rustning. Men i 1943, ved slaget ved Kursk, kunne de fleste sovjetiske tankpanser gennemtrænges på store afstande af tyskerne. Derfor skal spillerne bruge meget forskellige taktikker.

Alt nyt for 3. udgave:
• Med den seneste 3. udgave Conflict of Heroes-regler!
• Opdaterede kort og overlay-illustrationer, så de fremstår mere detaljerede og smukkere end originalen!
• Nye typer af counters samt nye versioner af de gamle counters!
• Nyt kasseformat med opdaterede bakkeindsatser designet af Game Trayz!

Bemærk: Der blev aldrig udgivet en anden udgave. Denne udgivelse kaldes Third Edition, da den bruger samme regelsæt som Awakening the Bear Third Edition.

 

Antal spillere: 2-4
I alderen: 12+
Spilletid: 60-240 minutter
Sprog: Engelsk

599,00 DKK
Lager: Ikke på lager
Vægt: 2,83 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer