Tokaido: Matsuri

Model/varenr.: TKD-MAT

Kryds den Tokaido berømte vej, mens du forsøger at leve den mest perfekte rejse.

Matsuri er den 2. udvidelse for Tokaido, det nye vidunder af den mangeårige forfatter Antoine Bauza og er et spil af samlinger, kloge bevægelser og beregnede blokeringer for 2 til 5 spillere.

I Tokaido er spillere rejsende, der krydser østhavsvejen i en søgen efter opdagelser og naturlige vidunder. Hver rejsende får flere muligheder for at stoppe ved stationer langs den vej, hvor han vil kunne købe souvenirs, møde nye mennesker, gøre donationer til helligdage, smag lokale køkken specialiteter, bad i varme kilder eller endda maler overdådige udsigter.

Spillere vil bevæge sig i en simpel rækkefølge fra den fjerneste til den nærmeste fra ankomsten, hvilket vil få dem til at vælge deres bevægelser klogt ikke at gå for hurtigt, men også ikke at gå for langsomt.

Spillerens rækkefølge vil ændre sig hele tiden, og som stederne er mere end begrænsede i hver station, vil rejsende blive udsat for et permanent dilemma. Alle samlinger og point af spillerne vil være permanent kendt og synlige af alle. Du bliver nødt til at dechifrere alles strategier og forudse hver bevægelse, vælge enten at handle for dine egne interesser eller at modvirke andres ...

99,00 DKK
Lager: Ikke på lager
Vægt: 0,326 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: