The Legend of the Cherry Tree that Blossoms Every Ten Years

Model/varenr.: 51479

Kender du legenden om kirsebærtræet, der blomstrede hvert tiende år? Historien går der hvert år hvert år, vil kirsebærtræet skjule sig i smukke blomster i de tidlige dage af foråret. Tusinder af knopper voksede på deres grene og strakte sig elegant mod himlen, før de blev fantastiske blomster af uundgåelig kvalitet.

Når blomsterne på kirsebærtræet begynder at falde blødt til jorden, skynder du at samle dem, før de bløder: Enhver der kan samle de fleste blomster vil have deres ønske fra kirsebærtræet. Men hvis du er for grådig, vil kirsebærtræet finde dig uværdig af sin gave, og du vil miste chancen for at gøre din drøm til virkelighed ...

Blomsterne på kirsebærtræet er begyndt deres delikate fald og er klar til at blive indsamlet. Hver tur drejer en eller flere blomster fra posen og forsøger at indsamle så mange som muligt uden at være for grådige. I slutningen af ​​din tur skal du sætte dine blomster foran skærmen for at få sejrspoint baseret på dit sæt blomster eller bag skærmen for at få sejrspoint ved at have de største grupper af blomster.

199,00 DKK
Lager: Ikke på lager
Vægt: 0,378 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer