The Game

Model/varenr.: VEN0086

Spillere i The Game forsøger at kassere alle 98 kort i bunken på fire bortskaffede bunker for at vinde, men de skal gøre det på de rigtige måder.

Hver spiller starter med 6-8 kort i deres hånd, afhængigt af antallet af spillere, og der er fire bortskaffelseskort på bordet: to viser "1" og en pil op og to viser "100" og en pil ned. På en tur skal en spiller kaste mindst to kort fra deres hånd på en eller flere bortskaf bunker, hvor kortene på de 1 bunker placeres i stigende rækkefølge og kort på de 100 bunker placeres i faldende rækkefølge. Et vanskeligt aspekt af spillet er, at du kan spille et kort nøjagtigt 10 højere / lavere end det øverste kort i en kasseringsbunke, selv når du normalt skulle spille i en faldende / stigende rækkefølge, f.eks. Hvis en 100 bortskaffelsesbunke toppes med en 87 kan du spille ethvert kort, der er lavere end 87, eller du kan spille 97.

Når en spiller er færdig med sin tur, fylder de deres hånd tilbage fra bunken. Under spil kan spillere ikke afsløre nøjagtige tal i deres hænder, men de kan advare andre om ikke at spille på visse kasserede bunker eller på anden måde komme med forslag til spil.

Når dækket er tømt, kræves det kun, at spillerne spiller mindst et kort på en tur. Hvis du spiller alle 98 kort, vinder du! Hvis du bliver god, foreslår reglerne, at du spiller mindst tre kort en tur for at øge udfordringen.

Spillet minder om kort spillet "The Mind"

Antal spillere: 1-5
I alderen: 8+
Spilletid: 20 minutter
Sprog: Engelsk

159,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,253 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer