Pre-order

Fallout Collector Booster Display - PRE-ORDER

Model/varenr.: D23500000

Dette produkt udkommer d. 8. marts 2024

The Vault is open! Disse boostere er så overfyldte med perks til Fallout-fans, at de vil teste grænserne for din carrying capacity. Forvent at støde på Rares og/eller Mythics, Traditional Foils, Extended-Art-kort og særlige kortbehandlinger med Fallout-tema. Denne Magic: The Gathering-Fallout Collector Booster Box indeholder 12 Fallout Collector Boosters. Hver booster indeholder 15 Magic: The Gathering-kort og 1 dobbeltsidet Traditional Foil-token med en kombination af 7-14 kort med rarity Rare eller højere og op til 7 Uncommon, op til 5 Common og 1 Land-kort. Hver pakke indeholder i alt 12 kort med en skinnende foliebehandling, herunder 3-10 Surge-foil og 2-9 traditionelle foil.

  • THE VAULTS ARE OPEN - Saml Magic-kort med fan-favoritfigurer, tematisk spilmekanik og kunst, der udforsker den postnukleare verden i Fallout-serien.
  • SCAVANGE THE WASTELAND'S MOST S.P.E.C.I.A.L. CARDS - Få Collector Boosters fulde af sjældne kort, speciel Fallout alt-art, alt-frame kort og i alt 6-7 Extended-Art kort.
  • HOLD PÅ ALT DER SKINNER - Hver pakke indeholder 12 kort med en foil-behandling, der vil skinne i det barske lys fra det nukleare ødeland, inklusive 3-10 specielle Surge Foil-kort med en bølgende glans - det er morgendagens teknologi i dag!
  • SPIL ET SPIL, DER FORENER KUNST, HISTORIER OG STRATEGI - Magic: The Gathering er et samlekortspil, der væver dyb strategi sammen med kunst og spilmekanikker, der udforsker temaerne i en bestemt verden og historie - uanset om du vil spille et afslappet spil med venner, samle seje kort eller konkurrere, byder Magic dig velkommen i The Gathering.
  • INDHOLD -12 Magic: The Gathering - Fallout Collector Boosters, med 15 MTG-kort i hver pakke
1.949,00 DKK
Lager: Ikke på lager
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer