Dominion of Sigmar: Hallowed Stormthrone

Model/varenr.: GW64-85

Dette kammer beboes af ånden af en af Sigmar's helte, der villigt ofrede deres liv for at opretholde en evig vagt over Gude-kongens hemmeligheder, og nu er bundet til en trone af Azyrite realmstone.

Hallowed Stormthrone er et iøjnefaldende stykke til enhver terrænsamling og er den perfekte tilføjelse til dine slagmarker. Ud over at hjælpe dig med at tematisere dine kampe til the Mortal Realms er det fantastisk til at tilføje noget taktiske dybde til slagmarken! En gratis warscroll kan downloades fra GamesWorkshop.com og giver terrænstykket sine egne regler, i dette tilfælde fungerer det som en inspirerende bastion for Order-hære, der endda kan fordrive Endless Spells.

Dette Dominion of Sigmar-sæt er designet til at være meget modulopbygget og kompatibelt med resten af ​​Dominion of Sigmar-serien. Du kan opbygge din ud af boksen med instruktionerne og bruge den i spillet med den gratis warscroll, eller du kan alternativt bruge din kreativitet og opbygge store templer og spredte ruiner fra fri fantasi.

Dette sæt leveres i 52 plastkomponenter.

588,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 1,134 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer