Legendary Forests

Model/varenr.: 51529

Legendary Forests er et verdens opbyggende multiplayer-spil baseret på patiens mekanik. Spillere er ansvarlige for oprettelsen af ​​deres skov, som de udvider ved at placere fliser. Hver spiller har den samme tegnesæt og begynder med den samme startflise. Derefter, på hver tur, trækker en 'leder' en flise, kalder dens nummer, og hver spiller placerer deres tilsvarende flise på deres landskab.

Hver flise består af en kombination af fire farver, og fliserne skal have matchende tilstødende farver, der skal placeres. Hvis en leder tegner et rødt nummereret kort, skal spillerne også vælge et træ, der skal placeres. Træer vises i tre farver og skal placeres i et matchende landskab.
I Legendary Forests sker der score baseret på dannelse af cirkler gennem placering af fliser. Kanten af ​​hver flise har en halvmåneform, der, når den sættes sammen med en anden flise, danner komplette cirkler (kaldet 'cookies' i 8Bit MockUp). Når alle 20 fliser er placeret af hver spiller, afsluttes scoringen baseret på træernes placering i forhold til afsluttede cirkler, og spilleren med flest point vinder!

Antal spillere: 2-5
I alderen: 8+
Spilletid: 15-20 minutter
Sprog: Engelsk

149,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,601 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer