Pathfinder - Age of Ashes 4 af 6 - Fires of the Haunted City

Model/varenr.: PZO90148

Scarlet Triad har vendt deres opmærksomhed mod en ødelagt dværgeby, hvor de søger en alliance med ondsindede grå dværge og en magtfuld drage. Heltene bruger deres ring af portaler til at rejse til dette fjerntliggende område, hvor de skal opnå tillid fra flere dværgelaug, før Scarlet Triad kan sammenføre deres styrker og skabe et inferno af slaveri og undergang for en hel by!

Age of Ashes er den første Adventure Path, der bruger de helt nye regler for Pathfinder RPG. Dette fjerde eventyr er til karakterer på 12. niveau, og inkluderer også en gazetteer fra den dværgebyen Kovlar, en diskussion om den onde dværgegud for slid, Droskar, og et væld af nye regler og muligheder for spillere at opdage sammen med mere end et dusin nye monstre!

Hver månedlige fuldfarve softcover Pathfinder Adventure Path-volumen indeholder et dybtgående eventyrscenarie, statistik for flere nye monstre og supportartikler beregnet til at give Game Masters yderligere materiale til at udvide deres kampagne. Pathfinder Adventure Path bind bruger Open Game License og fungerer med både Pathfinder RPG og verdens ældste fantasy RPG.

179,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,296 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer