Agents of Edgewatch 6 of 6: Ruins of the Radiant Siege

Model/varenr.: PZO90162

Kampagnen når sit klimaks! Kun ét medlem af de djævelske Twilight Four er tilbage, men efter at have fuldendt sin pagt med den morderiske gud Norgorber, er den allerede magtfulde politiker steget til nye højder, da hun er gennemsyret af både en gnist af guddommelighed og autoriteten af Absaloms krone. Nu skal de heroiske Edgewatch-agenter stoppe en massiv, labyrintisk udgravningsmaskine, inden den kører igennem hele Radiant Festival-messeområdet og derefter sikre et helligt relikvie, der er skjult i en af ​​Absaloms mest berømte befæstninger. Med denne kraftfulde artefakt mellem hænderne er det eneste der mangler, at bestige den groteske mareridtsscene, der er Beldrin's Tower og stå ansigt til ansigt med den dæmoniske Grey Queen en gang for alle!

"Ruins of the Radiant Siege" er et Pathfinder-eventyr for fire karakterer på 18. niveau. Dette eventyr afslutter Agents of Edgewatch Adventure Path, en seks-delt månedlig kampagne, hvor spillere påtager sig rollen som byvagter og udøver retfærdighed over Absaloms mest skændige kriminelle elementer. Dette bind inkluderer også nye regler og inspirerende sagn om de andre frygtens budbringere, sahkils; de længe forladte og skattefyldte belejringsslotte, der er spredt i Absaloms omkreds; og en gruppe nye monstre og skurke til urban fantasy-kampagner.

Hver månedlige fuldfarve softcover Pathfinder Adventure Path-volumen indeholder et dybtgående eventyrscenarie, statistik for flere nye monstre og supportartikler beregnet til at give Game Masters yderligere materiale til at udvide deres kampagne. Pathfinder Adventure Path bind bruger Open Game License og fungerer med både Pathfinder RPG og verdens ældste fantasy RPG.

Dette eventyr er lavet til Pathfinder 2nd Edition.

189,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,3 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer